Hostina

Hostina

Anotace: poslední žranice

Jednou budu za krk viset,
na konopném lase.
Bůh ví na co budu myslet,
snad na tebe - zase.

Jen tak se budu houpat,
a hledět kolem sebe.
Už vlci lezou z doupat,
a slétají se supi z nebe.

Na obě má ramena,
si sednou černí havrani.
Co to všechno znamená,
vy sluhové nenažraní?

Máte hlad?
Nač prodlužovat tuto chvíli?
Jen pojďte všichni žrát,
vy patroni moji milí.

Nuže, na koho se čeká?
Nechť započne hostina!
Ty smečko dravá jako řeka,
mým hostem si jediná.

Hmyz završí to velké dílo,
až zbydou bílé kosti.
Ten komu se to líbilo,
pozvracel se od radosti.
Autor Zweiblumen, 29.07.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná,zajímavej konec... :)

25.08.2007 00:03:00 | andynka.n

ta posledni sloka je dobrá!:)

20.08.2007 15:30:00 | had

Díky tobě budu mít až do večera dobrou náladu:)Děkuji

29.07.2007 10:06:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí