Pár rýmů o nás dvou

Pár rýmů o nás dvou

Anotace: :)(:

Dala jsi mi ochutnat z Tvých dlaní
dala jsi mi ochutnat z Tvých snů ,
když se slunce za obzor sklání,
měníš směr mých šedých dnů.

Jak světluška co bloudí tmou,
já bloudím světem za Tebou,
jak stopař co se neztratí
Tvá láska je mou závratí.

Tvůj obrys se mi vtiskl do dlaní,
když jsem Tě pevně objímal.
Duše má se tesknu nebrání,
chci bloudit s tebou dál a dál.

Jsme jen děti co si hrají,
co svůj život marně hájí
a v okamžiku milování,
srdce mé se Tvému klaní.
Autor Ďábel sám, 29.07.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí