Anděl podává Ti svou dlaň

Anděl podává Ti svou dlaň

Anotace: láska, mít rád, milovat.....love is přece all around me!!!! http://www.youtube.com/watch?v=TQQ6SfPZggw

V jemném vánku se vznáší lísteček rudé růže,
Přemýšlím, proč a jak se to stát jen může...
Proč necítíme totéž.....
Proč jeden z nás miluje a druhý má jen rád....
Proč nechceš z mého srdce plnou náruč květů brát....

Provonila bych jimi Tvou duši jemnou,
Pojd‘ se svým andělem cestou rájem,
Dej mi dlaň a pojd´se mnou...
Pojd‘ po zlatém schodišti opředeným zlatou páskou,
Já na křídlech ovinu Tvé tělo něžnou láskou....

Líbej mě, jak umíš jen Ty,
At‘ prolinou se vzájemně sladké rty,
At‘ nejsme dva, ale jen jeden,
Jen nevzdávejme naši lásku již předem...
Autor říkali mi princezno, 29.07.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak toto je také moc krásné!

20.08.2007 20:08:00 | MoniqH

ach jo:(
mně říkali jahůdko...
:)

29.07.2007 20:57:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí