O lásce,snáři,lháři,naději a tak.......

O lásce,snáři,lháři,naději a tak.......

Anotace: taková obyčejná rádoby rýmovačka od nešťastné courtnei...

Zapadlá v závěji
Sní o bílém závoji
Hledajíc naději
Na lásku
Na pravdu
Na věrnost
Ale hlavně
Na bezbolestnost
Konců
Všech dnešních
Podivně instantních
Vztahů
Co se rozpustí
Někam do ztracena
Nemajíc pěnu
A hlavně cenu
Tak proč pořád stojí
Před oltářem
Ve snech
Se snářem
Pod polštářem
Když stejně skončí
S obyčejnym lhářem
Autor Courtnei, 29.07.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí