Vzpomínáš?

Vzpomínáš?

Anotace: Jedno zvláštní výročí...

Konec července a doma jen my dva
všude kolem ticho a jen krásná tma
Konec července, dva roky zpátky
dali jsme si ty nejtajnější dárky

Konec července letošního roku
já sám, jen s láhvi teplýho moku
Tolik mi scházíš, chtěl bych Tě tu mít
já nevím, nevím, jak bez Tebe dál být

Je to tak dlouhu, nechápu že ještě žiju
je mi smutno, lásko, na měsíc po nocích vyju
koukám na nebe v očích smutek a prázdno
proč je to už všecko tak strašně dávno

Chtěli jsme žít spolu, smát se a mít rodinu
proč se cítím, jak kdybych žil poslední svou hodinu
chtěli jsme jen my dva spolu navždycky žít
jednou prcka a prcku malinkou mít

Jenže je to už pryč a já ztratil nejen Tebe
ztratil jsem školu, práci, sny, však koho to zebe?
Bože nech si to všecko, ale dej mi ji zpět
přísahám, už nikdy nebudu nic víc chtět

Dnes je to dva roky, naše "zvláštní" výročí,
vzpomínáš, Lásko?
Autor Pazdi, 30.07.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí