Jak já bych neublížil

Jak já bych neublížil

Anotace: Proč oni a né já?

Proč svůj cit nemohu ti dát
a musím se jen stále bát,
abych srdce tvé nezranil
a cestu svou velmi dlouhu k němu tak neukončil.
Bojím se ti říct co jiní říkají
a později tě tak zraňují,
jak já bych nikdy nezranil!
To by můj cit k tobě nikdy nedovolil.
Vím že pro tebe znamenám míň než nic,
i tak se snažím říct, že přál bych si mnohem víc!
A tak tu stále stojím,
a na tebe jen myslím.
Avšak vím, smysl to nemá,
a pro tebe to nic neznamená.
Autor Boldius, 30.07.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí