Ty...

Ty...

Anotace: Jaro na nás působí...

Ty…

Když jsi se mnou,
jako svěží jarní slunce,
prozáříš celý můj svět,
všechny chmury odplynou,
buší srdce, třesou se ruce,
rozkvetu jako květ.

Jen malý zmatek,
v tom teď mám,
jsi trochu skoupý na slova,
chceš být se mnou,
nebo raděj sám,
jímá mně lehká obava.

Stále mne umíš krásně lákat,
chceš mne občas vídat,
po dni, spolu stráveném,
když se zvolna začne smrákat,
vášnivě mne umíš líbat,
spát chodíme nad ránem.

Zatím se mnou zůstáváš,
a snad mne oči neklamou,
s něhou se na mne usmíváš,
celý záříš potěšením,
skolen sladkou únavou,
vyčerpaný milováním.

Naše láska,
ať si svůj osud,
volně sama řídí,
nechám tomu volný průběh,
a snad v budoucnu se uvidí,
zda půjdeš dále se mnou
nebo sám, jako dosud…
Autor Krtica, 05.05.2005
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí