Čekající víla

Čekající víla

Anotace: ... i víly mohou být pěkné svině

Bylas pro mne krásnou vílou,
pro kterou bych život dal.
Bylas pro mne mojí milou,
kterou jsem k smrti miloval.

Ač miloval jsem láskou ryzí,
nebylo to zřejmě dost.
Já stal se Tobě na vždy cizí
- směšný panák pro radost.

V orgasmech tkví život tvůj,
já svůj v básních žiji.
Chtěl jsem spojit s Tvým život svůj,
leč zatím jen hořký absint piji.

Stále čekám na svou vílu,
co se kurví někde s ním.
Mám slzy v očích, ztrácím sílu,
a píši jen další mrtvý rým.
Autor Zweiblumen, 30.07.2007
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to fakt,i víly jsou potvory.Moc hezká básnička.

25.06.2008 11:07:00 | Mraveneček

I když jsou tam prosté a laciné rými básnička přesto vyjadřuje tvoje pocity (aspon doufam) a prave proto je krasna

28.08.2007 16:59:00 | kukaska

hm. :o)

30.07.2007 10:37:00 | čertíček24

smutné, ale krásné:(

30.07.2007 07:13:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí