Věděla jsi....

Věděla jsi....

Anotace: Tak proč jsi dávala tolik naděje....

Tys věděla,
Já netušil,
Proč jsi to udělala,
Konec mě umlčil,

Dávala jsi naději,
Druhý den jsi věděla,
Co všichni od tebe uslyší,
Slovo konec jsi neudržela,

V srdci tě stále budu nosit,
Budu se modlit,
Ať se vrátíš,
Vše ale zase ukončíš,

Náš vztah byl jedinečný,
Tak nádherný,
Tys udělala chybu,
Nebudu držet hubu,

Stále ale říkáš nezraň se,
Bojím se o tebe,
Proč mi dáváš tu naději,
Tu kterou potřebuji,

Teď miluješ jiného,
Nechám tě jít,
Viděl jsem ho,
Nemůžu žít,

Děláš chyby,
Budou tě mrzet,
Ne že tu nebyly,
Budou se tě držet,

Nevěřím tvým větám,
Už nesmíš k nám,
Nechci tě vidět,
Budu o tobě mlčet,

Myslel jsem že budu kamarád,
Nemám tě rád,
Ztratil jsem se,
Ale jen tobě.

Snad ti to sním dlouho vydrží..
Autor March, 30.07.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky napsané,smutné,přeji ti štěstíčko,a velkou lásku bez trápení.

30.07.2007 18:09:00 | Aluna

slovo umlčit degradovalo tohle dílo na frašku....je to zbytečně dlouze omílané nic

30.07.2007 13:17:00 | Brontosaurus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí