Nemocen láskou

Nemocen láskou

Anotace: ...hledám lék...

Nemocen láskou poslední dny stůňu,
nevidím tvoji tvář, nevidím tvůj smích,
nemocen láskou poslední život stůňu,
nedotýkám se tvých dlaní, nelíbám tvůj klín,
nemocen láskou s posledním polibkem stůňu,
bojím se o tebe, bojím se o tvoji lásku,
nemocen láskou, nemocen láskou,
ulehám v noci vedle tebe na tvé lože…

Nemocen láskou poslední dny stůňu…
Autor Láďa, 30.07.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stůněš a hodně. :o)

30.07.2007 23:34:00 | čertíček24

Jurský park...

30.07.2007 14:21:00 | Bíša

absolutní rým???? děláš si legraci...???

30.07.2007 13:40:00 | Brontosaurus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí