Jako.....

Jako.....

Anotace: očekávám kritiku, ale tohle prostě muselo ven....:D

Jako ostrý záblesk
světla z tvojí duše...

Jako horký vánek
stoupající z tvých rtů...

Jako měsíční svit
zářící z tvých očí...

Jako věčné lásky slib
znějící z tvého srdce...

Jako příslib věčnýho štěstí
vycházející z tvýho úsměvu...

Jako planoucí vášeň
vykreslovaná tvými doteky...

...zasáhla mě tvoje láska - až na věky!
Autor simiii, 30.07.2007
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tak dík za komenty..;)

31.07.2007 23:45:00 | simiii

je to moc pekny..a prave protze je to tak prirozeny...

31.07.2007 20:48:00 | Adrianne Nesser

Dávám 80, ale jen pro to, že by se dala trochu zlepšit. :o)

30.07.2007 21:57:00 | čertíček24

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí