Jen výkřik do tmy

Jen výkřik do tmy

Anotace: Probděné noci smutného a zoufalého srdíčka hledajícího lásku..

Ze spaní křičím tvoje jméno a srdce krvácí,

proč se láska vždy tak rychle vytrácí?

Potím se a touhou rosím,

proč místo hrdliček, slyším zpívat kosy?

Slaná slza stéká po tváři,

nesplněné sny se vsáknou v polštáři.

Už dlouho čekám konejšivou náruč zapomnění,

nad její účinnost snad nikdy není.

Místo naděje bezmoc ve mně žije,

o lásce krev v žilách pochybuje.

Pochybuje stejně jako já,

kdo by věřil na zázrak???
Autor Kiss.Beruska, 30.07.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska prijde... uvidis .. ucitis to ve svem srdci..

31.07.2007 23:06:00 | carodejka

Ale ano,věř i zázraky se dějí.

31.07.2007 21:01:00 | s.e.n

jen se připojuji, opravdu krásná..

31.07.2007 09:10:00 | Nemůžu zapomenout

úplně přesně to vyjadřuje moje pocity. je krásná a moc...

30.07.2007 20:45:00 | lonely soul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí