strach z lásky

strach z lásky

Anotace: ...

au!co to je k sakru
bolest,v očíh slzy
jak když do srdce mi vrazí sekyru
proč to končí?proč tak brzy??

jak to vše přišlo
ta láska velká hrozně
stejně rychle to přešlo
smutek se snaží do mé přízně

snažím se slzám odolat
ale jde to hrozně těžko
tu bolest musím zdolat
ale nejde to,ne teďko

možná za čas přejde
užívat si lásky dost
holka z nebe ke mne příjde
a já získám zas svůj post

post milovaného člověka
co taky rád miluje
je to pravda odvěká
že jednou srdce dívky do mého připluje.
Autor najrob7410, 30.07.2007
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: PPetrushka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-)

31.03.2009 13:49:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí