Lítost

Lítost

Anotace: nelze vyjádřit

prsty pohladím kometu
a jejím prachem posypu zbytky svých snů
aby byly věčné...

zeptám se mraků na cestu
jako smutný pocestný...
dřív než se ztratím v tenatech

zrcadlem rozsvítím ohýnek svý duše
abych neměla 7 let smůly
a snad...mi střepy donesou štěstí

tak už to bývá, ...
v pohádkách...
které sní naivní holky...
je chápu, ale tebe, tebe mi je vážně moc líto
Autor Gwladus, 30.07.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v lásce jsme naivní všichni... ...zklamání nám potom vrátí tvrdou realitu ... ... pěkný

31.07.2007 11:57:00 | VoiD

Naivita není špatná vlastnost. Je to jenom hloubka duše

31.07.2007 08:44:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí