Tím

Tím

Anotace: <3

Tím,
že Miluji jen tebe,
ochraňuji tě...
Pro lásku tvou mé srdce tepe...

Jsi mým osudem i snem,
jsi mou láskou pro každý den...

Líbal bych stále tvá ústa,
i krček a ta nejhezčí a nejtajemnější tvá místa...

Miluji tě uplně celou.
Přesně takovou jakou tě samotný bůh stvořil...
Tvé kráse by se nejraději každý dvořil...

Podržím tě i v té nejtěžší chvíli,
ty mě také a to se mi nejvíce líbí...

Lucinko má budu stále s tebou,
držím nad tebou svou ruku ochranou...
Autor Li_on, 31.07.2007
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné lásky vyznání...

31.07.2007 12:27:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí