Jsi kámen v mém srdci

Jsi kámen v mém srdci

Anotace: A budeš tam napořád!

Mé srdce je jako rybník,
do kterého jsi hodil kámen
hladina se zčeřila
tak, jak to oba známe.

Hladina teď už klidná je,
jen kámen zůstává na dně dál
a můj úsměv uvnitř pláče
místo aby se smál.

Poslední tvůj polibek i dotyk
poslední rána a poslední pláč,
vezmi si všechno všecičko
a neděkuj, stejně nemáš zač.

Nestarej se o mý slzy,
jdi a neotáčej se zpět,
já si složím neobyčejný sen
z několika krásných vět.

Už nebude žádný návrat,
teď už je to napořád,
velkou lásku, velký štěstí
pokusím se ti teď přát…
Autor Keilanne, 06.05.2005
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí