Probuzená

Probuzená

Anotace: láska jako zrůda z blat

Duše má podobná je propasti,
hluboká jak tisíc nocí.
Tam uvězněná do pasti,
spí láska, které není pomoci.

Má láska je zrůda z blat,
jež dno duše pokrývá.
Ne, nemám zájem lhát,
spící tam ona přežívá.

Střez se probudit tu stvůru,
probudíš tím lásku mou.
Tak dlouho bude ona vzhůru,
až zničí další oběť svou.

Vrátí se dno propasti,
ať spí věky si budu přát.
Než se někdo chytí do pasti,
zas ožije, aby mohla znovu spát.
Autor Zweiblumen, 31.07.2007
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Běhá mi mráz při čtení. A zíroveň se mi vybavuje
... ta blata..pssst..

31.07.2007 21:55:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí