marnost

marnost

Anotace: ...

Ta, co sráží mě do kolen,
už jsem jí celý opojen,
a přesto se mi stále zdá,
že dělám, co se jen dá,
vše, co přivedlo by tě ke mě,
a mě zase k tobě,

prostě a jen chci říci,
že vypustím poslední dech,
abych mohl políbit tvou líci,
abych mohl pohladit tě po zádech,

vážně nevím, co dělat líp,
tak poraď, jak k tobě blíž,
prozraď mi cestu k tobě,
už nechci žít tak na vodě...
Autor lolin, 31.07.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné ale krásně napsané,je to procítěné.

04.09.2007 11:19:00 | Aluna

Dle tvým básní,soudím že ji miluješ mnoho a mnoho

11.08.2007 22:41:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí