O lásce snové nenaplněné

O lásce snové nenaplněné

Anotace: :)

Dej mi vědět až zas přijdou Tvoje sny
chtěl bych Ti do očí hledět vždyť to víš.
Sledovat Tvá přání a naplňovat je
chci se na Tě dívat, tak neříkej mi ne.
Jsi čarokrásná, když se stydíš,
v duši mé již dávno sídlíš,
tak mě nenech polykat prach,
vždyť nejistota krmí strach.
V náruči růží, která Tě objímá,
duše má skučí a Ty to nevnímáš.
Nenech mě čekat, nenech mě stát
já Tě chci hladit i objímat,
za tuhle troufalost, přijdu do pekla,
Bůh řekl dost a Ty jsi utekla.
Není mi souzeno panem Osudem,
že spolu v tichu spočinem,
jen závan větru a v očích prach,
mé sny se propadly na váze vah.
Autor Ďábel sám, 31.07.2007
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejistota krmí strach je dobrý obrat.

21.03.2024 06:23:20 | mkinka

Moc milá , jo zvláštní a líbí se mi..
Kéž se Ti splní sny.. moc Ti to přeju

31.07.2007 21:51:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí