I m in love

I m in love

Anotace: pořád a pořád

Když černá ruže v ruce ti uvadá,
jako když večer slunce zapadá.
Tak smutno je mi v srdci,
Jen jednu větu chciti říci.
Že já k tobě cítim pocit,
říká se mu LÁSKA,
přal bych si abych aspoň trochu procit,
abych byl tvá malá milovaná vráska.
Autor ronaldo99, 31.07.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozor na chybičky v pravopisu, jinak dobré.

31.07.2007 22:28:00 | čertíček24

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí