Odoláš?

Odoláš?

Anotace: doufám že ne... :-))

Prozraď teď zrcadlu
kam touha tvoje sahá.
Nesnaž se mu lhát
stoupni před něj nahá.

Neváhej a řekni
co by jsi chtěla.
Co obětovat můžeš
pokud by jsi měla.

Nech si chvíli zdát
co by mohlo být.
Bez slibů pout
jen tak spolu žít.

Odrazem skla tě opředu
na okamžik chytím.
Získám čas ti říct
co k tobě stále cítím.

Svodům podlehni
otevři tělo svoje.
Všanc se mi vydej
a buď jenom moje…
Autor Modrý Adept, 01.08.2007
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tomuhle se bude těžko odolávat...moc krásně jsi to napsal :-)

03.08.2007 07:17:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí