Tvůj stín

Tvůj stín

Anotace: tichý společník

Jsem Tvůj stín,
a teď to víš,
zbav se třeba slunce,
mě se nikdy nezbavíš.

Je dlouho tma,
a je již noc,
teď stoupá moje síla,
a roste moje moc.

Již jsem všude,
a jsem čím dál blíž,
chci Tě zabít,
a ty to víš.

Náhlé jasné světlo,
je nový den,
stíráš si pot z čela,
teď víš, že byl to sen.

Jdeš ulicí se svým stínem,
a vzpomeneš si na svůj sen,
marně prosíš mocné Slunce,
ať nekončí tento den.

Den končí,
a Slunce mizí s ním,
jen já jsem kolem Tebe,
jen já - Tvůj věčný stín.

Jen já jsem Tvůj stín,
vždyť Ty to dobře víš,
ať uděláš cokoli,
mě se nikdy nezbavíš.

Dnes v noci luna nesvítí,
tím hustší je dnešní noc,
jen stoupá moje síla,
a roste moje moc.

Jsem opět všude,
a zase čím dál blíž,
že chci Tě zabít,
již dávno víš.

Marně čekáš,
na nový den,
ten však nikdy nezačne,
jen potrvá ten zvláštní sen.
Autor Zweiblumen, 01.08.2007
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stin stiha verne..stejne jako tato basen postupne rozviji dobrou pointu,100

07.08.2007 13:02:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí