VZPoMíNKa

VZPoMíNKa

Anotace: když to máme nevážíme si toho, jen vzpomínka zbývá, když už to nikdy nemůžem dostat

Tvé oči se mě bojí
Tvé srdce mě nenávidí
Tvá mysl chce zapomenout
Tvé rty mě proklínají
Tvé ruce se mi brání
Nechci již vidět jak tě ničím
Nechci již vidět jak tě trápím
Nechci již vidět jak tě ztrácím
Jenže ty už tu pro mě nikdy nebudeš

Proč se vše zhroutilo
Proč je vše pouhá minulost
Proč už to nejde vrátit
Proč tak KURVA proč

Naše láska dávno pohřbená
Temná propast zbyla v srdci
Smutek naplňuje dny i večery
Peřeje touhy ztratily význam
Svět už se nezdá být tak krásný
Myšlenky rozkoše proměněny v led
Ústa naplněná lží o štěstí
Pouto lásky zničeno navždy
Není možnost vrátit čas zpátky

Proč se vše zhroutilo
Proč je vše pouhá minulost
Proč už to nejde vrátit
Proč tak KURVA proč

Osud pohřbil naše plány
Na rozcestí života máme každý jinou cestu
Žárlivá láska přešla v nenávist
Dny naplněné prázdnotou
Noci naplněné samotou
Temnota zasáhla naše žití
Vášeň ztratila kouzlo
Rozbouřená srdce zchladla
Nic už nebude jako dřív

Proč se vše zhroutilo
Proč je vše pouhá minulost
Proč už to nejde vrátit
Proč tak KURVA proč
Autor VoiD, 01.08.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nooo moc krásná :) moc povedená :)

04.10.2007 12:22:00 | Punkovykrtek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí