zmatek...

zmatek...

Anotace: Co je horší láska bez strachu nebo s ním?

Vtrhl si mi do života,jak neřízená střela
naplnil mne štěstím,ted čeká nás až společná škola.
Okamžiky touhy,lásky,štěstí jsem s tebou prožila
a ty mne ted prosíš,abych tě ted odhodila.

To nedokážu,nemůžu a ani nechci
pomáhat ti, stát při tobě to jediné ted chci.
V srdci,hlavě prostě všude nosím okamžiky štěstí
ty najednou máš srdce plné příliš ostrých kleští

Kleště,které zavinili to, že se tak bojíš
políbit mně a být se mnou když vedle mne stojíš.
Asi miluji Tě,sakra jak ti to mám říc?
Mám to všude křičet rovnou z plných plic?!
Autor ni_ki, 02.08.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí