Možno raz...

Možno raz...

Anotace: možno raz sa všetko zmení....

Možno raz uvidím na Tvojej tvári úsmev,
možno raz zistím,prečo som Ťa spoznala,
možno raz budem mať v živote fakt veľký úspech,
možno raz sa vrátia spomienky,ktoré som tak nechcela.

Možno raz zistím,čo v živote cenu má,
možno raz pochopím zmysel života,
možno raz niekto mi dôveru na všetko dá,
možno raz zahalí ma tmavá ničota.

Možno raz oľutujem všetky dobré skutky,
možno raz dostanem sa na miesta vysnívané,
možno raz dostanem na seba všetky sveta smútky,
možno raz použijem dary neprávom získané.

Možno raz uvidím padať hviezdu z neba,
možno raz nájdem ten správny smer,
možno raz stretnem na najtemnejšom mieste Teba,
možno raz nám bude súdené snívať spolu ten najkrajší sen.
Autor maliska, 02.08.2007
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, mirecek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím, proč ti to zatim nikdo neohodnotil, nebo neokomentoval...tak mám alespoň šanci být první..:))jinak k básni:moc hezká, zaplaťpánbůh, že slovenština a čeština jsou velmi podobné jazyky, takřka stejné...:))

03.08.2007 10:54:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí