Déšť

Déšť

Anotace: jsem se tak jednou zase procházela v dešti...a napadlo mě tohle...tak komentujte a hodnoťte:-)

Jdu sama ulicí,
topím se ve vzpomínkách svých,
hledím na nebe,
neboť chci odpustit hřích.

Mé bledé tváře zdobí
potůčky z hořkých slz,
ikdyž...Kdo vlastně ví,
že to nejsou kapky deště?

Duši mou bolest tíží,
déšť smáčí vlasy mé,
pomalu se už blíží
další bodnutí do srdce.

Další rána a další slzy,
když vzpomenu na tvá slova:
"Promiň,moc mě to mrzí,
zapomeň už radši na mne."

Jdu sama ulicí,
své hořké slzy polykám,
kapky deště mi radí,
ať poslední minuty počítám.

Blížím se na konec cesty,
na konec cesty i života,
na místo,kde minule vyhrálo štěstí
a svůj boj prohrála samota.

Stojím na mostě a vzpomínám,
jak jsme byli spolu,
naposled lásku proklínám
a pak už jen padám dolů...
Autor andynka.n, 02.08.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásná a smutná...určitě to bolí, ale příjde čas a i ta bolest bude stále slabší až jednou zmizí úplně, věř mi, znám to.

03.08.2007 18:16:00 | čertíček24

ten konec je vážně úžasnej, při posledních dvou slokách mi přeběhl mráz po zádech..

03.08.2007 11:30:00 | Nemůžu zapomenout

bolí to ...

02.08.2007 21:51:00 | Zweiblumen

Fakt pěkný :)mě se to líbilo...

02.08.2007 20:03:00 | Game

Napadlo Tě to moc hezky...smutné ale jinak hezké...jen to neuskutečňovat.

02.08.2007 19:53:00 | Rose.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí