Tajenka na pět

Tajenka na pět

Anotace: Můj názor na tak drahý cit jako je .....

Láska obchází v davech a vybírá si své oběti,
ty, které zhynou,
ty, které štěstím uletí.

Pozor, láska není hra,
ač vsadit se v ní dá,
však výhra není marnivá,
přesto někdy bolest dá.

Láska není jenom pouhé slovo,
je to dar dvěma z mnoha jiných,
láska, znamená velmi mnoho,
obštˇastní mysl zamilovaných.

Láska, tajenka na pět,
sblížení duší i těl.
Láska, boží úděl,
krev i slzy všech.

Štěstí, jistota, bezpečí
za ním se plahočí.
Slzy i beznaděj
vykouzlí lásky čaroděj?

Láska?
Štěstí či muka?
Radost či smutek?
Jaká záruka?
Volnost či obojek?
Život či smrt?
Skutečnost či iluze?
Autor losberundos, 02.08.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí