Vím, že zůstanu samotná...

Vím, že zůstanu samotná...

Přesně toho sem se bála,
že mě zase „opustíš“
už nemám co bych ti dala
když o mě nestojíš...

Nechci tě mít ráda.
Nechci aby to pořád tak bolelo.
Chci mít kamaráda,
ale taky chci, aby to přestalo!

Jenomže já se tě nechci vzdát.
Nechci aby sis se mnou zase jenom hrál,.
už nevim co z toho si přát.
Chtěla bych abys o mě aspoň trochu stál...

Musím odjet někam pryč,
daleko abych zapomněla,
jak krásně mi bylo, víš?
Abych si na to nevzpomněla.
Autor angel.of.darkness, 02.08.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvá báseň mě strašně zaujala tím názvem, jako bys mi mluvila z duše...jen já byl tam dal mužský rod..:))těšil jsem se na ní a musím uznat, že mě nezklamala ani na svým obsahem, právě, že naopak..moc krásné...a z duše mi mluvíš nejen názvem, ale i obsahem...

03.08.2007 11:34:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí