puzzle

puzzle

Anotace: valčík pro popelku-zkuste uhodnout, co je na obrázku

prosím malé dílky puzzle, aby se poskládaly
šeptám do nich svá tichá přání
slzami lepím je dohromady-aby se neztratily jeden druhému
patří totiž k sobě...

jejich obraz se mlží a zaniká
snad by to mělo být obráceně...
někdy se věci dějí zcela bez záměru...
a vytvoří zdánlivý konec.

ale co už...vdechnu jim život
zatančím si s nimi valčíček pro Popelku
do jejíchž role jsem se pasovala...
Autor Gwladus, 03.08.2007
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí