Miluji

Miluji

Anotace: .

Jsi krásný až to k víře není,
tvé oči jsou jak poměnky,
nejsou to jen mé doměnky,
myslí si to všichni co tě znají,
jenom to možná nepřiznají,
ústa mají barvu jako růžička,
každé dívce jistě chutná tvá hubička,
ten kdo tě miluje se bez ní neobejde,
všude tvou tvář maluje,
a nikdy od tebe neodejde,
a tvé tělo-není co dodat,
mohl bys podat tvou ruku,
hladkou jemnou a vzít mě kousek sebou,
tvým nádherným životem.
Proč se ptáš?
To opravdu netuším,
jenom bych ti chtěla říct pár slov,to vím,
Miluji tě.
Autor Aluna, 03.08.2007
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Adrianne Nesser - moc díky za komentář,jo miluji ho moc,ale asi je to ztracené,

05.08.2007 11:21:00 | Aluna

je z ni citit jak opravdu milujes...

05.08.2007 11:19:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí