Předčasná smrt

Předčasná smrt

Anotace: Tak cítím se dnes....

Stalo se to rychle,
rytmoval Tvůj dech
a pnulas boky v křeči,
ať postel či vlhký mech,
teď je po všem
a já jsem pro Tvé oči zběh,
snad vyčítaš co stalo se,
ano, teď nemýlíš se...

Vzal jsem si Tvé tělo,
na stříbrném podnose!
Rozešla ses se mnou
a teď se mnou spíš!
Proč?!To jen ty víš...
Ale nelze to tak pořád...
A tak pochop, že jsem ten neřád,
co miluje Tě a takhle více nemůže,
nevím, kdo mi pomůže...

Možná Ty!!!
Ale do rakve pod zem.
Tvé srdce je přešlé mrazem
a je ti to fuk,
že skončil Tvou rukou další kluk...
Uplynula doba dlouhá,
Ty hledíš na náhrobní kámen
a víš, že neřekl jsem ani ámen,
když tehdy odjel jsem pryč...
Klidně si křič,
nemůžeš to vrátit...

Ale budu s Tebou uvnitř dál,
ano správně, chvíle, které jsem se bál...
Odešel jsem se ctí a bolavou láskou.
Věř, že jel jsem s temnou páskou,
přes uslzené oči.
Když zmizel jsem v temnotě,
zbyla vzpomínka v Tvojí němote.
Ale snad to pochopíš...

Tuto báseň znáš z dřívějších dob,
když přivezli mě v noci,
tehdy drobná nehoda...
Byl čas mi pomoci,ale není více...
Není to v Tvé moci...
Miluji Tě...
Autor Bojador, 03.08.2007
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutňoučký ale krásně napsaný,

10.09.2007 19:36:00 | Aluna

Smutny ale moc hezky... Hladim Te...

06.08.2007 22:25:00 | carodejka

je to... smutny... vim, co je to trapit se pro lasku... drz se...

03.08.2007 18:01:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí