Jedna věta!

Jedna věta!

Anotace: ..prostá..

Do chvíle, kdy cítila jsem mechem světa
Do chvíle, kdy lišejník zas prohrál boj

Od chvíle, kdy odkládajíc kroj,
rozkvetla jsem zas! Odhodlaná! Prostá!

Jedna
Neposlední věta ze sta!
Autor Mirka Hedbávná, 03.08.2007
Přečteno 540x
Tipy 1
Poslední tipující: pigeon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí