Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: jedna ze starších

Vzpomínám na chvíle, kdy jsi mě miloval.
Jen na ně vzpomínám, čas už je dávno vzal.

Vzpomínám na lásku, na chvíle v obětí.
Už jsou však minulost, nikdy se nevrátí.

Proč jsi mě opustil, našel si jinou?
Můžu za to já? Je to mojí vinou?

Vždy jsem se podobně ptávala sebe.
Dnes už znám odpověď a viním jen Tebe!

Mezi námi to skončilo, život jde dál.
Nevěřím na lásku, tys víru mi vzal...
Autor Dity, 03.08.2007
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný, hezký přechod z vinění sebe až do dávání viny tomu druhému...moc povedené..

06.08.2007 09:12:00 | Nemůžu zapomenout

Je to krásné.Já už taky na lásku nevěřím.

06.08.2007 00:48:00 | Piitulka

Pozor na překlepy, jinak dobrá báseň.

03.08.2007 22:28:00 | čertíček24

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí