Chci vrátit čas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chci vrátit čas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anotace: Po tom co jsem ti udělal už to asi nepomůže.......... :-( ale aspoň jsem to zkusil....

Čas bohužel nejde vrátit zpátky,
slova nejdou vzíti zpět,
já nechtěl nic z tvé lásky,
řekl ti pár hnusných vět...

Teď však vidím že sem strašně chyboval,
mohl jsem mít co jsem vždycky chtěl,
kdybych své city ti věnoval,
kdybych čas tak vrátit směl...

Já chci ty slova zpátky vzít
jak teď strašně lituju,
čekal že bych mohl jinou mít
teď své svědomí zpytuju.

Zkusit bych to s tebou chtěl,
dej mi šanci Zuzi,
kdybys věděla jak bych svoji lásku chtěl.
to předtím mě strašně mrzí...

Nechci být už sám...
chci někoho milovat,
já dám ti vše co mám,
nebudeš toho litovat...
Autor Hejňa, 03.08.2007
Přečteno 562x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No... jen řikánku bych nedávala na získání, to chce si hodit i osobně popel na hlavu, a květiny a večeři a hlavně upřímnost, jestli ji tedy miluješ opravdu a ne že se jen bojíš samoty :O)

03.08.2007 22:46:00 | Jahudkka

Snad jí potěší...

03.08.2007 21:49:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí