První

První

Anotace: Poste je me hezky, tak ta basnicka je takova .... mmm ....proste hodne moc ruznejch pocituu... no,preberte si to po svym :-)

Zajímavá vzpomínka na pohled letmý
příjemné mrazení a pocit pěkný
to je jednné co mám
ve snu ti polibek dám

Viděla sem tě jen jednou, jedenkrát
A teď denně na tebe myslím více než tisíckrát
Tvuj obraz se mi do mysli hluboko vryl
těžko by někdo ten pocit skryl

Bojím se že už nikdy tě nespatřím
že prostě do tvýho života nepatřím
že pro tebe nejsem vůbec nic
ach jo, z toho by se jeden pic
Autor cestovatelka, 04.08.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí