Tak blízcí

Tak blízcí

Anotace: Si byli,dokud jejich lásku neskončili

Tak blízcí

Tak strašně blízcí si byli,
skoro k nerozeznání
/ti dva/
O společné cestě životem snili,
cestou lásky a poznání
/jen oni dva/
A díky rozcestníku špatně odbočili,
každý na jinou stranu
/ona a on/
Svoje plány a sny poničili,
upadli na lásky hranu
/oba dva/
Na ulici potkali se náhodou,
jeden cizí muž a jedna cizí žena
/zase spolu/
Pohledy splynuly na dobu nápadnou
ale srdce jejich byla uzamčna
/jednoho i druhého/
A tak se zase minuli,
šli každý cestou svou
/každý sám/
Jejich společné dny zhynuly
a mezi vzpomínkami zůstanou
/obou už navždy/
Autor mOBSCENE, 04.08.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dovedl mě k tobě tvůj nick...:)Básnička je moc dobrá, možná místy takové obehrané rýmy, ale sama to znám, ne vždy se nám podaří dopasovat dokonalé rýmy...třeba tě časem něco napadne...hezky plyne, líbí se mi:)

04.08.2007 21:53:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí