Povrchní?

Povrchní?

Anotace: Psala jsem a tohle z toho vzniklo. Nerozumíte tomu? Nic si z toho nedělete, já pořádně vlastně taky ne.

Dost se činím,
Nad svou duší.
Jak vypořádat se se svou vášní
/vášní?/
Opravdu nezvládám.
Jak vědět víc můžu?
Když podléhám svým mírným vadám.
/mírným?/

Samička jde za samečkem,
Nebo naopak?
A křečice jde za svým křečkem,
Je to tak?
Jít k němu, či čekati?
/Ale to se nedočkám…./
Jak ho však mám milovati?
To vážně nepřečkám.

Za mnou však as nepřijde,
To vím já i srdce mé.
Se zavřenými víčky
Budu čekat, třeba mě nic nemine,
/A u hořící svíčky, budu kouzlit../
Autor Thesssinka, 05.08.2007
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ale rozumíme,rozumíme - už dávno nás to potkalo,dá se to přežít :-)

16.03.2008 17:08:00 | WAYWARD

Má náladu. Bezpochyby.

18.08.2007 14:08:00 | stupid genius

Zajímavá, opravdu mco zajímavá...

13.08.2007 14:57:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí