Dárce, vrah, hrobník

Dárce, vrah, hrobník

Anotace: :,(

Dárce lásky krásné,
srdce na dlani podáváš
Období to šťastné.
do zajetí lásky mne spoutáváš.

Dárce krásných něžností,
dotyk plný citu.
Cítím se jak v pasti,
když okusim polibek Tvých rtů.

Dárce krásných nadějí,
prožívám svůj sen.
Vzdám se všeho raději,
chci trávit s Tebou každý den.

Dárce nadějných slibů,
zbyl z nich jen prach,
ty nejsi dárce,
jsi lásky vrah.

Vrahu lásky oddanné
co Tě tolik milovala.
Chtěl jsi mít jen poddané,
nevidíš ženu, co srdce Ti darovala.

Vrahu duše rozevláté,
mezi tvými vlásky.
Tvé úmysly neupřímné,
vrazi mojí lásky.

Kopeš hrob,
Tvými polibky co patří jiné.
Já nemám slov,
dál kopej v studené hlíně.

Oči Tvé pro jinou svítí,
mé jsou plné slz.
Nemás pro mne hřbitovní kvítí,
jen srdce probodl jsi mi skrz.

Nenávidíš mne,
házíš na mne hlínu.
Má láska mizí v tmě,
pomlováš mne jak poslední špínu.

Jsem zakopaná v Tvé nenávisti,
kéž by šel čas vrátit zpět.
Kéž bych nikdy neprožila s Tebou těch 5 let...
Autor Piitulka, 05.08.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně úžasná, perfektně promyšlený, skvělý, vyrazila jsi mi dech...wow...smekám, fakt nádherný...

06.08.2007 11:37:00 | Nemůžu zapomenout

Nádherná. Tak krásnou báseň už jsem tu dlouho nečetla =O)

05.08.2007 21:41:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí