jsem

jsem

Anotace: ...co víc dodat...

Já jsem tím
větrem ,
co vždy ovane
Tvá hebká záda,

jsem deštěm
monzunovým,
co svlaží krásnou tvář,

zůstanu
okamžikem navždy,
který žila si moc ráda,

jsem Tvou knížkou
modlitební,
jsem Tvůj breviář.

Tak moc rád jsem,
když
doteky Tvých prstů
tančí po mém těle,

jak moc šťastný jsem
do světa křičím,

ve Tvé přítomnosti,
že jsem někým,
je mi skvěle,

ale čím jsem
bez Tebe
..vlastně
(jsem )
ničím...
Autor chalcedon, 05.08.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc krasna..

06.08.2007 07:38:00 | carodejka

opravdu povedená

05.08.2007 22:37:00 | čertíček24

je nádherná.Jako vždy

05.08.2007 22:29:00 | zrzka.69

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí