ZOUFALSTVÍ, DALŠÍ CHVÍLE BEZ MILOVANÉ OSOBY

ZOUFALSTVÍ, DALŠÍ CHVÍLE BEZ MILOVANÉ OSOBY

Anotace: Další chvíle bez člověka, kterého nosím v srdci a přitom nemohu nic říct a pociťuji, že se mi vzdaluje a já jen sedím a čekám na rozsudek... Nevěděla jsem, do jaké sekce je nejlepší to zařadit, a tak to dávám tady, jelikož vyznání to celkem je...

ZOUFALSTVÍ, DALŠÍ CHVÍLE BEZ MILOVANÉ OSOBY

Tolik mi chybí ty Tvé tajemné pohledy,
ty naše milé rošťácké neshody,
to blbnutí, jež je už v dáli,
nad věcí mávnutí, když jiní se smáli.

Tolik mi chybí úsměv Tvůj krásný,
proč jen ty vzpomínky jsou tak moc dávný,
ale nikoliv tak vzdálené, aby roky převršily,
ani pocity zmatené, jež by pár slov nesložily.

Tolik mi chybí Tvá blízkost pouhá,
mé srdce k Tvému zdá se cesta tak dlouhá,
já však vím, že mít jej nemůžu,
avšak na víc než na lásku se momentálně nezmůžu.

Říct Ti tak, že mé srdce patří pouze Tobě,
kdyby jen ostatní věděli, co vše nosím v sobě,
kdyby tak věděli, že žiji v době,
kdy ještě na city nebylo pozdě.

Říct Ti tak, že bez Tebe nemohu být,
neustále jen o Tobě musím snít,
srdce už nemá kam jinam jít,
bez Tebe prostě já nemohu žít.

Říct Ti tak, že loučím se s Tebou,
protože nemůžu zahrnovat Tě něhou,
mé kroky pomalu ke smrti vedou,
zakřičím naposled „Miluji Tě!“ a slova v prach se zvednou…
Autor mercredi.m, 06.08.2007
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ty to vždy umíš tak povedeně jednorázově a reálně popsat..!
Určitě by ses ale neměla zdráhat než bude pryč,protože tvé činy jsou poslední co ti zbývá,a když je neprovedeš,tak ani to ne!
Mysli na to

06.09.2007 23:05:00 | Kávový Poutník

Chtěla bych ti říct nečekej jednej. Jenže ono je to někdy tak těžké a občas to vlastně ani nemá smysl.

06.08.2007 11:55:00 | Lucie Teru

Máš toho v srdci hodně. Tak piš a uleví se Ti. Nikdy není ničemu konec ...

06.08.2007 02:48:00 | Megalo'R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí