Bohužel pro mě

Bohužel pro mě

Anotace: Nevím, jestli ji zařadit do zklamání nebo ne... Tak jsem ji dal do vyznání.

Myslel jsem si, že budeš má holka.
Bohužel už máš svého kluka.
Trápí mě to, zas jsem sám,
nevím, co zas udělám,
Abych nebyl pořád sám.
Tancoval jsem s tebou ploužák
a doufám, že jsem nebyl moták.
Teď o tobě pořád sním,
že ti o své lásce k tobě povím.
Nevím, co bych řekl ani udělal,
kdybych ti to všechno povídal.
Píši proto báseň smutku,
možná štěstí i zármutku.
Nevím, jak ji nazvat, či popisovat.
Píši ji pro tebe a nevím co dodat.
Chtěl bych s tebou být dnem i nocí,
jen nevím, jestli budu tohle moci.
Když už máš svého miláčka,
tak vám popřeji hodně štěstíčka.

Tak doufám, že tvým kamarádem zůstávám.
A všechno, co budu moci, pro tebe udělám.
Autor Euronymos, 06.08.2007
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí