Láska bolí

Láska bolí

Anotace: :o(

Jsem stále ta dívka naivní,
jež v pravou lásku věří,
život kolem mnoho lidí ovlivní,
tak proč já zůstávám stále stejná,
lásce a tobě slepě věrná?
I přese všechny bolesti, strasti,
oddávám se chvilkové slasti,
jež nabízíš mi jako hladovému vodu,
občas není to na škodu,
já však stále čekám víc,
třeba že půjdeš k mému srdci vstříc!
Místo toho však vytahuješ bodnou zbraň,
vrháš se na mě jak na bezbrannou laň
a bodáš...
Má horká krev po rukou ti stéká,
z kapky za kapkou stává se řeka.
Nevnímáš mé prosby, ani mé slzy,
konec se blíží, bude již brzy...
Autor efie, 06.08.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí