Prameny snů

Prameny snů

Anotace: ....

Sbírka: Smutky mé

Ponořím hlavu
hluboko
do vody chladné
abych uviděl stín listů leknínů
a obrys tvého těla.

Proud řeky
modrých nadějí
proplete těla naše nahotou
v které se rány srdcí zacelí
snem splněným.

Odlož své šaty
lásko má
vystup z břehu noci černé
a ponoř se se mnou
do světla.
Autor Jan Urban, 07.08.2007
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V paprsku ranním
kdy noc odchází
mé srdce vezmi do dlaní
dodej mi novou naději
a zklidni jeho chvění
můj milý.

08.08.2007 19:06:00 | s.e.n

krásná!
mizím ve Tvém světle:-)

07.08.2007 20:50:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí