Dvě sklenice

Dvě sklenice

Anotace: jako my dva:o)

Dvě sklenice k přípitku,
jejichž lesk putuje do tvých očí...
a oťukávají se jako my dva.

Nesměle. Ale jasně.
Ví, co si chtějí říct.
Tak ťukej dál...
(od dívek se to nesluší)
Ale hlavně mě nerozbij...

/Střepy vždy neznamenají štěstí/
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, někdy řežou...

08.08.2007 16:40:00 | Severka

..a na to připíjím, romantická duše...

08.08.2007 09:17:00 | Rybí_kost

:-)

08.08.2007 09:03:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí