Skokan zelenovanový

Skokan zelenovanový

Anotace: Jaká jen je to touha. A přesto tápu v tmě. A ty jsi jako já. Snad jednou se tajně dotkneme...

Byl jeden dům
a v celém domě
plném posměšků
___________________________________žil jeden kluk.
Pro jediný den
___________________________________až přijde jiný kluk
jak v pohádce
které rovné není.

Byl jsem zvědavý
___________________________________jak vypadá kluk
co čeká na kluky.

A co čert nezjistil
že je z masa a kostí
___________________________________jako já nebo ty.

Vypnuli proud
a ty mě ještě prosíš
ať zavřu oči.

Sedíme ve vaně
ve dne v noci
a tebe napadne
dávat mi v ní
umělé dýchání?

Miluje kluky
___________________________________a půjde za nimi
až na kraj světa
kde jemu podobní
bydlí už léta.

Hlavu si nelámu
___________________________________když líbám ho zpět.

Kluk skáče přes vanu
a tak ho vidím naposled...
Autor Jan Alexej Ležáky, 09.05.2005
Přečteno 578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí