Ať se stane cokoli

Ať se stane cokoli

Anotace: (d.j).jestli si to někdy přečteš,budeš vědět,že je to o tobě, ber to s rezervou...prosím

Sbírka: Moje první sbírka básní

Ať se děje cokoliv

S podivnou energií v těle
Pozoruji ty známe vlasy

Jít kupředu za ruce a směle
V očích zbytky nedopité krásy

A ač mluví ze mě alkohol
Ač vím a znám svou šanci

Chci touhu krutou vyzvat na souboj
A lásku k nekonečnému tanci

Rozplývat se v pevné náruči
A srdce cítit bušit

Teď se mi i tma zatočí
Ach, měla jsem to tušit.

Hledám ta správná slova
Hledám každou noc i den

I když už uběhla taková doba
I když zbývá mi jen sen

O tobě,brouku,snad to jednou přebolí
Však mě znáš-ať se stane cokoli...
Autor Malinka, 08.08.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to uz je lepsi, mnohem... ale to posledni slovo by bylo lepsi "cokoli" ne?

14.08.2007 18:04:00 | ufarsin

mě se to líbí,je to pěkné

08.08.2007 19:11:00 | Vlk v rouše

to je nádherný, tak procítěný...úžasný...

08.08.2007 13:35:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí