Umělec

Umělec

Anotace: ...

Do ledu vysochám
tebe oděnou v chlad.
Vadit–li ti nebude
přitulil bych se rád.

Do skicy nakreslím
obrysy tváře tvojí.
Víc tužka nezvládne
malovat krásu se bojí.

Poprsí ladné vyrobím
z modelářské hlíny.
Ňadra tvá pohladím
s pocitem viny.

Do dřeva vydlabu
tvůj hebký klín.
Ač šikovný se zdám
originálu bude stín.

Z kamene vytvořím
co dovolí ta skála.
Zabrat mi nejvíc dá
prdelinka tvoje malá.

Tělo bez chybičky máš
netřeba žádné retuše.
Idole nocí bezesných
z Věstonic Venuše…
Autor Modrý Adept, 08.08.2007
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ovládáš umění...
a to se vpravdě cení...
má tichá poklona...
a DÍKY za počtení...

31.08.2007 07:41:00 | Cecilka

vidím že cíťu to dohnalo k extázi..není divu

15.08.2007 23:10:00 | PUERO

Krásná básnička plná nádherného citu...

09.08.2007 18:58:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí