Mít rád

Mít rád

Anotace: ***

Sbírka: Láska, sex a tak...

je jako harmonie
půlnoční oblohy, kde měsíc vládne
a slunce na blankytném nebi,
na srdcích nejsou mraky žádné…
jen souznění co neuvadne

je jako symfonie
směsice tónů, která bere dech
zvuk pohladí tě na duši
a zarývá se pod kůži..
melodie, co tančí na tvých rtech..

je jako fantazie
nekonečná touha a vášeň těl
na křídlech našich snů, kde nehrozí nám pád
ty sténáš a já znovu bych tě chtěl..
a přitom šeptal jak mám tě rád

je jako utopie
když tolerance se skromností chybí
proč paní láska dělá stejné chyby?
a věší vztahy na oprátce
když jsme tu jeden pro druhého
tak žalostně krátce…
Autor Bean, 09.05.2005
Přečteno 1453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře

obrace a hladce. Znělo to tak sladce, až na ten konec.

15.01.2008 19:15:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí