Snad

Snad

Anotace: Doufám bude líp

Snad zítra bude líp,
snad už brzy rozzáří se má líc,
doufám s malou nadějí,
zázraky se přeci dějí,
Ale i někdy vlak lásky vykolejí.
Stále doufám potají,
že obejme mě,pohladí,
řekne mám tě rád,
nechci se tě za nic vzdát.
Otevře náruč svou,
a štěstí obletí zas duši mou.
Láska opět ke mě přijde,
a naše láska vyjde.
A jako kopretina na louce,
bude nás hladit tichounce.
Autor Aluna, 09.08.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Drzim palceky a moc na teba myslim...dufam,ze to bude vsetko v poriadku...

11.08.2007 11:55:00 | kacicka

kéž by

10.08.2007 19:55:00 | Sharon

Taky doufám;-)Hodně štěstí;-)

09.08.2007 15:05:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí