Pro tebe

Pro tebe

Anotace: o nešťastné lásce

Jsem nešťastná jak víla mezi zvadlými květy.
Jsem zmatená jak včela ve vodě na dně studny.
Jsem znavená jak tažný kůň po namáhavé práci.
Jsem smutná jak nevěsty bez ženicha před oltáři.

Vlásce štěstí vždy nemám,
na toho pravého jen čekám.
Na chvíli kdy do života vneseš mi světlo,
konečně mne políbíš, chci mít u srdce teplo.

Na křídlech lásky mne vyneseš do nebe,
toto je básnička jen a jen pro tebe.
Vlasy jak měď nebo z ebenu tříska,
po tobě samém stále se mi stýská.
Autor Amazonka', 09.08.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné, má to v sobě emoce a to s emi líbí... akorát druhá sloka první slovo.. Vlásce s epíše V lásce :)kazí to dojem...

09.08.2007 19:42:00 | Santinan Black

procítěná ... líbí se.

09.08.2007 16:21:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí